Spring naar inhoud

Vacatures

Wij zoeken vrijwilligers.

Sanquin - Vrijwillig Dichtbij - Prisma

Sanquin bloedbank

UVV Tilburg organiseert het vrijwilligerswerk bij bloedbank Sanquin op de afnamelocaties Tilburg, Waalwijk en Oosterhout.

Tijdens de aanwezigheid van de donors op de locaties zorgen vrijwillige gastvrouwen en gastheren voor een aangenaam verblijf. Zo verwelkomen zij de donors, verzorgen ze koffie, thee en andere versnaperingen, hebben zij tijd voor een gesprekje, verstrekken ze informatie en houden een oogje in het zeil op het welbevinden van de donors. Waar nodig schakelen zij medewerkers van de afnamelocatie in als een donor dat nodig heeft.

Heb jij belangstelling voor dit vrijwilligerswerk neem dan contact met ons op en we maken een afspraak voor een intakegesprek. Daarna beslissen we samen en in overleg met de bloedbank of het vrijwilligerswerk bij Saquin iets voor je is.

Vrijwillig Dichtbij

UVV Tilburg zoekt vrijwilligers die op afroep beschikbaar zijn. Dat is geen geringe eis maar je blijft zelf baas over eigen tijd. Belangstelling? Neem dan contact op met Toon van Ham. Via de mail: toonvanham@uvvtilburg.nl of bel: 06-21504283.

Waarom op afroep?

Omdat UVV Tilburg hulp biedt op die momenten dat mensen het zelf even niet meer aankunnen en dat is doorgaans ongepland. Door welke omstandigheid dan ook kan het zomaar zijn dat je hulp of begeleiding nodig hebt bij onder meer vervoer, artsenbezoek, therapie, visite thuis, boodschappen doen, huisdier verzorgen of nog vele andere situaties.

Hoe werkt het?

We schrijven je in als vrijwilliger bij UVV Tilburg. Op het moment dat de coördinator een hulpvraag krijgt, neemt die contact met je op. Komt het op dat moment niet uit? Dan zoekt de coördinator verder naar een andere vrijwilliger.

Wil je meedoen?

Neem contact met ons op en we maken een afspraak voor een intakegesprek. Daarna beslissen we samen of het vrijwilligerswerk bij UVV Tilburg iets voor je is.