Spring naar inhoud

Tijdelijk verblijf wel erg tijdelijk…

Een cliënt is ter revalidatie tijdelijk opgenomen in het verpleeghuis. Na enkele dagen verslechtert zijn toestand en wordt hij opgenomen in het ziekenhuis. Na drie dagen opname krijgt hij de boodschap dat hij zijn kamer in het verpleeghuis moet uitruimen omdat hij daar niet langer terecht kan.

Hij heeft niemand anders die dit kan doen dus haalt een vrijwilliger van UVV zijn spullen in het verpleeghuis op en brengt die naar het ziekenhuis. Vanuit het ziekenhuis moet nu naar een nieuwe tijdelijke woonsituatie worden gezocht.

Nadat cliënt ontslagen is en een nieuw tijdelijk onderkomen is gevonden vervoeren we hem van het ziekenhuis naar het verpleeghuis en brengen zijn administratie mee op orde.

Na enige weken kan cliënt weer zelfstandig gaan wonen en helpen we hem om thuis weer op orde te zijn. Na enkele weken volgt opnieuw een spoedopname in het ziekenhuis waarbij wij hem helpen door zijn spullen thuis op te halen en na een week weer naar huis te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *